Edita Čelofiga

Po izobrazbi sem profesorica angleščine in nemščine, zaposlena kot šolska knjižničarka na osnovni šoli. Sicer pa ljubiteljica narave in živali, »mama« treh kosmatih kepic (Rusa, Pipe in Kepice), ki rada potuje, bere, kolesari, hodi v hribe, kuha in fotografira. S svojimi kulinaričnimi podvigi že vrsto let izkazujem poklon polnovredni rastlinski hrani.

Domači krekerji – recept brez glutena

Iščete idejo za zdrav in okusen veganski prigrizek? Preverite enostaven recept za domače kvinojine krekerje brez glutena. Dodali smo jim različna semena, začimbe in kvasne kosmiče za okusen prigrizek ali malico.

VEČ >

Veganska skuta iz mandljev – recept

Recept za enostavno mandljevo skuto, ki jo pripravite doma iz le nekaj sestavin. Nikoli več ne boste pogrešali njene rahle teksture in sladkobno-kislega okusa. Vegansko skuto lahko uporabite v vseh receptih, kjer bi sicer uporabili običajno skuto. Po želji jo lahko tudi fermentirate!

VEČ >
Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​