veganski recepti

Juha iz čičerikine moke – recept brez glutena

Domiseln recept za slastno juho iz čičerikine moke in pečene zelenjave mi je zaupala draga prijateljica Mina. Všeč bo vsem, ki imate radi bogate in nasitne juhe. Juha ne vsebuje glutena in lahko jo pripravite tudi brez dodanih maščob.

VEČ >

Najboljši recepti z mandljevo skuto

Preverite izbrane recepte, pripravljene z mandljevo skuto. Na seznamu boste našli številne sladke in slane jedi: od skutnih njokov, štrukljev, veganske fete do potice, piškotov in cheesecaka.

VEČ >

Veganska musaka – recept

Enostavna priprava, dostopne sestavine in odličen okus … Recept za vegansko musako bo kmalu postal stalnica na vašem jedilniku.

VEČ >

Veganski krofi – najboljši recept

Edini recept za veganske krofe, ki ga potrebujete – nikoli ne spodleti in je primeren tudi za začetnike. Po njem vam bodo uspeli najslastnejši krofi – mehki in puhasti!

VEČ >

Recept za zdravo zimsko skledo

Zdrava in enostavna izbira za sezonsko zimsko kosilo. Recept za zdravo skledo z maslenim fižolom, brstičnim ohrovtom in izbranimi dodatki.

VEČ >
Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​