Teden restavracij pomlad 2019 – kje ponujajo tudi veganski meni?

Pričenja se pomladni Teden restavracij 2019 (29. marec - 7. april). Želite preizkusiti veganski meni? Preverite, katere restavracije ga nudijo.
teden restavracij veganski meni extraveganza

Konec marca in začetek aprila zopet slavimo vrhunsko kulinariko! Teden restavracij pomlad 2019 nam bo postregel z nekaj veganskimi meniji. Preverite, v katerih restavracij.

Oglejte si aktualno vegansko ponudbo na Tednu restavracij jesen 2019.

Teden restavracij pomlad 2019 – kje imajo veganski meni?

Na seznamu objavljamo menije, ki so že v osnovi veganski – ne glede na to, kako se imenujejo. 

Zasedenost restavracije, prosim, preverite s klikom na gumb, ki vas bo odpeljal na uradno stran Tedna restavracij 2019.

ISTRIAN BISTRO & TAPAS BAR

Obala 33, Portorož, Slovenija

Veganski meni

Pozdrav iz kuhinje: rdeča pesa, topla pogača, oljke

Krompirjev narastek, šparglji, gobe v solati, hladna paprikina juha

Žlikrof s špinačo in krompirjem, grah in koper

Fižolov polpet s sončničnimi semeni, ovseni kosmiči, polenta, korenje, vanilija

fink teden restavracij veganski meni extraveganza

HIŠA FINK

Irča vas 13, Novo mesto, Slovenija

Veganski meni

Pozdrav iz kuhinje

Solatka regrata, buče in krompirja z Bučarjevim kisom

Pirota s šparglji in indijskimi oreščki, pesa in mikro zelenje

Pečeno jabolko in med*

SLON 1552

Nazorjeva ulica 5, Ljubljana, Slovenija

Veganski gourmet meni

Pozdrav iz kuhinje

Marinirana zelenjava (zlata pesa, koromač, bučke, mlada špinača, korenček, bela repa), bazilikin preliv, naravni pomarančni sok ter kokosov čips

Rižota tribarvne kvinoje, krema hokaido buče, sojino meso s konkasejem temperiranega paradižnika, lističi rdeče pese, sveže popečene gobice

Presna borovničeva rezina

kunstelj teden restavracij veganski meni extraveganza

GOSTILNA KUNSTELJ

Gorenjska cesta 9, Radovljica, Slovenija

Veganski meni

Pozdrav iz kuhinje

Pastinakova juha in drobnjakov štrukeljc

Ovsena rižota, lokalna zelenjava, jurčki, lešniki

Prosena kaša, sladko kislo jabolko z rozinami, slana karamela, jabolčni sorbet

OŠTARIJA

Sokolski trg 2, Dolenjske Toplice, Slovenija

Veganski meni

Pozdrav iz kuhinje: grahov pate s pikantno jagodo

Prosena kaša z zelenimi beluši, črnimi tartufi in ocvrtimi koprivami

Ocvrt zvitek z jurčki na pečenem ajdovem zdrobu v čemaževi kremni juhi, sotirana sveža repa z rdečo redkvico in porom

Čokoladna rezina s pečenimi jabolki

* Meni je pogojno veganski, saj vsebuje med.

Slike: Vivi, Teden restavracij

Delite objavo s prijatelji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Odkrijte podobne objave

EXTRA NOVICE

Vam je všeč objava?

Prijavite se na extra novice in prejmite ekskluzivno vsebino za bralce z dobrim okusom.

Več o avtorju

Sodelujte in napišite svoj komentar.

Živjo. To je extraveganza.

Spletni portal za bralce z dobrim okusom.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​