V 2019 ste lahko na Extraveganzi brali številne prispevke. Od izbranih veganskih receptov in praktičnih napotkov za (bolj) sočutno življenje do iskrivih kolumn in poglobljenih člankov, ki spodbujajo razmislek o marsičem.

Tukaj so objave, ki so bile v 2019 deležne največ vaše pozornosti. Pa začnimo …

19
18
model-5s-extraveganza-cover

Zdrava prehrana ali 5s model

Zdrava prehrana ni nujno komplicirana ali zahtevna! Spoznajte model 5s – zdravo prehranjevanje v najosnovnejši in najmanj predelani obliki.

17
biljana dusic extraveganza joga (1)

Joga v precepu časa

V zahodni družbi je joga pogosto sinonim zgolj za telesno vadbo. Njena resnična narava pa je globlja in prežeta s temeljnim spoznavanjem samega sebe.

16
15
domača čistila doma narejena čistila extraveganza

Doma narejena čistila

Kupljena čistila so običajno polna strupenih snovi, ki ogrožajo naše zdravje. Zato naravna in zdravju prijazna čistila izdelajte sami. Preprosto, enostavno in poceni.

14
13
12
11
živali zloraba spolnost seks extraveganza

Spolna zloraba živali

Spolna zloraba živali je še ena tabu tema, čeprav niti dandanes živali ne morejo ubežati spolnim fantazijam, ki poganjajo temno človeško dušo.

10
veganska torta recept extraveganza_

Veganska torta – 10 receptov za vsako priložnost

Iščete recept za vegansko torto? Tukaj je 10 preizkušenih receptov za torte brez jajc in mleka. Čokoladne, sadne, vaniljeve, cheesecake, brez glutena, brez oreščkov … vse imamo!

9
rum kokos kroglice extraveganza

Veganske rumove kroglice – recept

Za veganske rumove kroglice potrebujete samo 5 sestavin in 20 minut časa – hitro, enostavno in okusno! Plus: narejene so iz sestavin, ki jih imate že doma.

8
7
6
5
4
3
2
1

Hvala, da nas berete!